Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

Een snel overzicht van 3 populaire bedrijvenIn de huidige zakenwereld zijn er veel verschillende soorten bedrijven. Sommige zijn kleine bedrijven, terwijl andere grote multinationals zijn. In deze blogpost nemen we een snelle blik op drie populaire bedrijven Google, Amazon en Apple.

Google is een techgigant die verschillende producten en diensten aanbiedt, waarvan de zoekmachine de bekendste is. Google is opgericht in 1998 en heeft sindsdien een lange weg afgelegd.

Het is nu een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld, met een marktkapitalisatie van meer dan 1 biljoen dollar. De missie van Google is "de informatie van de wereld te organiseren en universeel toegankelijk en nuttig te maken" Amazon is een ander enorm bedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt. Opgericht in 1994 door Jeff Bezos, begon Amazon als een online boekenwinkel maar heeft zich sindsdien uitgebreid naar andere gebieden zoals e-commerce, cloud computing, digitale streaming en meer.

Amazon is nu de grootste internetverkoper ter wereld, met een marktkapitalisatie van meer dan 900 miljard dollar. Zijn missie is "het meest klantgerichte bedrijf op aarde te zijn." Apple is een multinationaal technologiebedrijf dat consumentenelektronica, computersoftware en online diensten ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt.

Apple werd in 1976 opgericht door Steve Jobs en Steve Wozniak en is nu een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld, met een marktkapitalisatie van meer dan 2 biljoen dollar. De missie is "het leven voor iedereen beter maken door de status quo uit te dagen"

Conclusie


Daar heb je het! Een snel overzicht van drie populaire bedrijven Google, Amazon en Apple. Deze bedrijven zijn allemaal leiders in hun bedrijfstak en zijn ongelooflijk succesvol geweest. Als je een eigen bedrijf wilt beginnen of gewoon meer wilt weten over hoe deze bedrijven werken, kijk dan zeker op hun websites voor meer informatie. Bedankt voor het lezen!

Eigen Bedrijf Starten

ster haken

musical poster

Online poster kopen

Grenen schutting

elektrische wandkachels

Permanente ontharing